Despre noi

     Firma noastra de mobila, Caroline Com. SRL este o societate comerciala cu capital integrat privat, infiintata in anul 2000 ce are ca principala activitate producerea de mobiler pentru casa, spatii comerciale, farmacii, birouri, gradinite, hoteluri si multe altele.
     Odata cu trecerea anilor, am invatat ca fiecare persoana trebuie tratata cu maxima seriozitate,atentie si respect. Inca de la inceperea activitatii noastre in domeniul mobilei,am incercat sa dezvoltam mobilier care poate fi personalizat pe gustul fiecarui client si adaptat oricarui spatiu de locuit. Productia mobilierului se realizeaza cu echipamente de ultima generatie, specializate pe operatiuni specifice, dar si cu un personal foarte bine pregatit cu o experienta in acest domeniu de peste 9 ani.
      Cand primim un proiect de facut,pe toata durata derularii lui compania noastra acorda foarte mare atentie cerintelor clientului, pentru obtinerea unui produs definit prin calitate si rafinament. Aceasta se datoreaza faptului ca utilizam materie prima si accesorii de cea mai buna calitate.
      Veti beneficia de transportul si montarea mobilerului gratuit in Pitesti, iar in localitatile din afara Pitestiului transportul se calculeaza in functie de km (negociabil in functie de locatie).
      Este foarte important ca locuinta ta sa se potriveasca stilului tau de viata, propriei tale personalitati,iar noi te putem ajuta sa iei cele mai bune decizii in privinta amenajarii locuintei tale.Contrastele raman pe lista preferintelor designerilor, seturile de mobila bicolore, care sa asigure o armonie intre spatiu si forma. Culorile neutre sunt la mare cautare in tendintele actuale, dar nu sunt singurele care dau stil locuintei tale, tendintele noi merg spre culoare si lumina si permit combinatii cromatice cat mai indraznete.
      Caroline iti pune la indemana cele mai bune idei si solutii, de cea mai inalta calitate pentru locuinta sau mobilierul biroului tau , fara sa fii nevoit sa apelezi la un designer specializat.
      Dorinta noastra pentru viitor este sa dezvoltam productia de mobilier pentru a reusi sa satisfacem si cele mai exigente gusturi si pentru a implini orice dorinta a clientilor in materie de amenajare interioara. Calitatea mobilierului produs de noi ne dorim sa ramana cartea noastra de vizita.