Despre noi

Firma noastră de mobilă, S.C. Caroline Com. S.R.L. este o societate comercială cu capital integrat privat, înființată în anul 2000 ce are ca principală activitate producerea de mobiler pentru casă, spații comerciale, farmacii, birouri, gradinite, hoteluri și multe altele.
Odată cu trecerea anilor, am învățat că fiecare persoană trebuie tratată cu maximă seriozitate, atenție și respect. Încă de la începerea activității noastre în domeniul mobilei, am încercat să dezvoltam mobilier care poate fi personalizat pe gustul fiecărui client si adaptat oricărui spațiu de locuit. Producția mobilierului se realizează cu echipamente de ultimă generație, specializate pe operațiuni specifice, dar și cu un personal foarte bine pregătit cu o experiență în acest domeniu de peste 20 ani.
Când primim un proiect de făcut, pe toată durata derulării lui compania noastră acordă foarte mare atenție cerințelor clientului, pentru obținerea unui produs definit prin calitate și rafinament. Aceasta se datorează faptului că utilizăm materie primă și accesorii de cea mai bună calitate.
Veți beneficia de transportul și montarea mobilerului gratuit în Pitești, iar în localitățile din afara Piteștiului transportul se calculează în funcție de km (negociabil în funcție de locație).
Este foarte important ca locuința ta să se potrivească stilului tău de viață, propriei tale personalități, iar noi te putem ajuta să iei cele mai bune decizii în privința amenajării locuinței tale. Contrastele răman pe lista preferințelor designerilor, seturile de mobilă bicolore, care să asigure o armonie între spațiu și formă. Culorile neutre sunt la mare căutare în tendințele actuale, dar nu sunt singurele care dau stil locuinței tale, tendințele noi merg spre culoare și lumină și permit combinații cromatice cât mai îndraznețe.
Caroline îți pune la îndemană cele mai bune idei și soluții, de cea mai înaltă calitate pentru locuința sau mobilierul biroului tău , fară să fii nevoit să apelezi la un designer specializat.
Dorința noastră pentru viitor este să dezvoltam producția de mobilier pentru a reuși să satisfacem și cele mai exigente gusturi și pentru a implini orice dorintă a clienților în materie de amenajare interioară. Calitatea mobilierului produs de noi ne dorim să ramană cartea noastră de vizită.